Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rákok

Fényképek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ati.vinceller@gmail.com

(Vincellér Attila, 2010.07.27 22:07)

Szia! Ha szabad kérdezni, a következő lenne a kérdésem! Van négy red marlborom akik jól érzik magukat. Viszont van egy blu diamondom ( 4-volt). Egy bizonyos sarokban van állandóam, és alig eszik. Eltelik három hét és elpusztul. Vajon miért? A többinek nem,de neki a hátuszonya kopik. 4 fajta kaja változatosan, hetente vízcsere 50% (csapvíz).Megköszönném ha tudnál segiteni szia.

7500 Nagyatád Jókai.u 1/a 2/26

(Kópicz Miklós, 2009.03.19 13:59)

Üdvözlöm Zoltán!

Felmerült bennem egy pár kérdés!Az első és legfontosabb az-az hogy honnan tudom megkülömböztetni a hím diszkoszhalat a nősténytől!nézegettem a fotóalbumját és azt vettem észre,hogy a hím hasalatti úszója sokkal nagyobb!Ez egy jó észrevétel?mert más külömbséget nem látok rajtuk.A másik kérdésem csak annyi lenne hogy valóban jobb a homokos akváriumaljzat a diszkoszoknak?És ha igen,milyen fajta,mit tud ajánlani.Köszönöm szépen a múltkori Garnélás válasz e-mail-t!

Címem:syler82@freemail.hu

Előre is köszönöm!minden jót kívánok.

7500 Nagyatád Jókai.u 1/a 2/26

(Kópicz Miklós, 2009.02.01 15:29)

Üdvözlöm uram!nekem is diszkoszhalas akváriumom van,és az-az igazság hogy nagyon szeretem őket!nekem csak egy kérdésem lenne!azt szeretném megtudni hogy ezeknek a rákoknak melyik fajtáit lehet a diszkoszok mellé betenni?Egy 150L-es akváriumról van szó!Az e-mail címem:syler82@freemail.hu Előre is köszönöm!jó egésséget önnek és halainak!